Sinterklaas komt in Wateringen

27-oktober-2023

Sinterklaas in Wateringen

Ook dit jaar laat Sinterklaas zich weer zien in Wateringen! Op zaterdag 25 november komt hij aan in het dorp. Uiteraard geeft de goedheiligman ook dit jaar leuke opdrachten. Doe mee aan de kleurwedstrijd, kom je schoen zetten of speur mee in de speurtocht.

INTOCHT

De intocht vertrekt vanaf de Mariaschool en gaat naar het Plein.
12.45 u – Optreden Dance4You, aansluitend vertrek intocht bij Mariaschool
13.45 u – Aankomst aan het Plein met optredens  Dans Creatie & Phoenix
14.00 u – Start speurtocht langs winkels. Sinterklaas maakt een rondje langs de winkels. 
16.30 u – Einde programma

SPEURTOCHT
In de etalages van winkels liggen puzzels verborgen. Speur je mee? De speurtocht start direct na de intocht. Meld je ter plekke aan en neem je eigen pen mee.

KLEURPLAAT: WIN EEN MEET & GREET!
De kleurplaat is vanaf 18 november op te halen in verschillende Wateringse winkels, te vinden op de Facebook van Gezellig Wateringen of binnenkort hier online te downloaden. De mooiste 20 kleurplaten winnen een meet & greet met Sinterklaas. Deze vindt op woensdag 29 november in de Hofboerderij plaats. Lever je kleurplaat uiterlijk maandag 27 november voor 10.00 uur in bij The Junior Store of Kids Department.

SCHOEN ZETTEN

De schoentjes kunnen worden ingeleverd op dinsdag 28 november van 16:00 tot 17:00 bij het Raadhuis.
Op woensdag 29 november tussen 16:30 en 17:00 uur kunnen de schoentjes worden opgehaald bij de Hofboerderij.

Praktische info

De Sinterklaasviering in Wateringen is een gezamenlijk evenement van In Wateringen en Stichting Gezellig Wateringen. Vanwege dit evenement is op zaterdag 25 november de intochtroute, het Plein en Vliethof niet toegankelijk met auto’s.