Kids Department viert jubileum

03-november-2022

Deze maand bestaat Kids Department 10 + 1 jaar. “Door de Corona maatregelen was het vorig jaar niet mogelijk onze tiende verjaardag te vieren. Daarom maken we nu een gezellig feestje van onze 11everjaardag”, aldus Brenda Wolswijk, eigenaresse van de in Wateringen gevestigde kinderkledingwinkel.

 Gedurende de hele maand november vinden er zowel in de winkel als online allerlei acties plaats. Zaterdag 5 november is de officiële aftrap met een styling event in de winkel. Er worden bijna 60 kinderen verwacht, welke volledig worden gestyled en door professioneel fotografe (Alina Krasieva) op de gevoelige plaat worden vastgelegd. Daarnaast kunnen klanten heel veel prijzen winnen, variërend van complete kledingsets tot accessoires en babyitems.

Kids Department begon 11 jaar geleden als outlet-webshop. Langzamerhand werd het merkenpakket steeds meer uitgebreid en In 2014 kwam daar de winkel in Wateringen bij. Toen de winkel te klein werd, is KD naar een groter pand aan Herenstraat 71a verhuisd, waar plaats is voor een webshop afdeling en magazijn en een winkel van 200m. Het team bestaat inmiddels uit 11 personen. Wolswijk: “ Gelukkig hebben we de twee lockdowns overleefd. Dat is te danken aan een hard werkend, creatief team en het vermogen probleemoplossend te denken. Die combinatie heeft ons heel veel gebracht.”

 De collecties van Kids Department bestaan uit bijzondere Scandinavische, Nederlandse en Spaanse merken, welke in beperkte mate in Nederland verkocht mogen worden. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij Kids Department hoog in het vaandel. Daarom is het belangrijk dat kleding meerdere kinderen mee kan en op een verantwoorde manier wordt gemaakt.