Home Made Market op zaterdag 2 september weer in Wateringen

17-augustus-2023

Na meerdere succesvolle edities in het Haagse zeeheldenkwartier en de centra van Den Haag, Delft, Brielle en Utrecht, strijkt de Home Made Market op zaterdag 3 september voor de tweede keer neer in Wateringen. Het Vliethof wordt van 12.00 tot 17.00 uur omgetoverd tot één groot walhalla met authentieke spulletjes, handgemaakte kleding, unieke kunst en heerlijke hapjes. Alles Home Made, uniek of in kleine oplage geproduceerd. Tientallen gezellige kraampjes zijn aanwezig. Op die dag vindt ook de tweede editie van de Wateringse Wijnloop plaats.

Fresh Events is de organisator van de Home Made Market. “Ons unieke concept is een echt lifestyle-evenement. Er zijn veel creatieve ondernemers met mooie producten. Het meeste dat wordt verkocht is handgemaakt. Van unieke webwinkels met vintagekleding tot lekkere huisgebakken taarten. Ook zullen er veel designitems te koop zijn en originele kinderspullen, vinyl en upcycled items. We zijn ooit begonnen in het Haagse Zeeheldenkwartier maar dit marktconcept met veel kleinschalige ondernemers is een groot succes. Het trekt een trendy publiek. We gaan dan ook regelmatig met de Home Made Market op tournee en komen nu voor de tweede keer naar Wateringen.”

Naast de unieke kramen is er een klein podium met een DJ, een gezellig terras van picknicktafels en een attractie voor de kinderen. Tijden zijn van 12.00 – 18.00 uur.

Wil je een kraam? Stuur dan een mailtje naar Ramina van Fresh Events via info@freshevents.nl .