Halloween Puzzelvossenjacht 2023

17-oktober-2023

Griezelen tijdens Halloween in Wateringen

In het centrum van Wateringen is het griezelen geblazen op vrijdag 27 oktober. Van 18.00 tot 20.30 uur lopen er een twintigtal spookachtige vossen rond in het dorp. Vrijwilligers van Theatergroep Wateringen dossen zich voor deze avond uit voor een puzzelvossenjacht.

Kinderen vanaf circa 7 jaar* kunnen met een puzzelschijf opzoek naar de oplossing van de vossenjacht. De vossen zijn vanaf 18.00 uur verstopt in het hele dorp tussen de Herenstraat/kruising Tolland en het Plein/Ten Hove. Start en finish is bij het Raadhuis aan het Plein. Aanmelden kan ter plekke bij de infostand bij het Raadhuis. Let op; kinderen moeten onder begeleiding van ouders zijn. Er is ruimte voor 400 kinderen. Na 20.00 uur is er een meet & greet met alle spookachtige figuren.

 

Wie de puzzel heeft gekraakt, kan een mooie prijs winnen. De uitslag is online in te vullen en wordt de week na de vossenjacht bekend. Verkleed komen mag, maar is geen must.

* Jongere kinderen kunnen uiteraard deelnemen, maar voor de puzzeltocht is het nodig om goed te kunnen lezen en schrijven.


De Puzzelvossenjacht is een gezamenlijk evenement van In Wateringen en Theatergroep Wateringen.

Vul hier je inzending in!