Bereikbaarheid door werkzaamheden Oosteinde

12-januari-2024

Vanaf aanstaande woensdag 17 januari rijd je vanuit Wateringse Veld en Rijswijk een andere route. De wegwerkzaamheden aan het Oosteinde duren tot eind juli van deze zomer. Volg de omleiding (ook als fietser) en kom gewoon winkelen in Wateringen. Let op: ook Bus 30 rijdt een andere route. 

Goed om te weten: tijdens de werkzaamheden is de Duijvensteinstraat (achter de Albert Heijn) in twee richtingen open voor een betere doorstroom naar parkeerterrein Gantelplein. Je kunt dus ook via de Duijvesteijnstraat/Van Egmondlaan het centrum uitrijden.

 

Weekendafsluitingen Wippolderlaan: 

⚠️Goed om te weten:  23 &24 maart is de 1e weekendafsluiting van de Wippolderlaan tussen de A4 en Erasmusweg! Van vrijdagavond 22.00 uur tot maandag 4.00 uur rijd je een andere route naar Wateringen. Via de Dorpskade kun je het dorp niet in of uitrijden.

↗️ Vanaf de A4 is de alternatieve route via afrit 11 (Rijswijk). Rijd over de Pr. Beatrixlaan via de Generaal Spoorlaan, naar de Schaapweg naar de Noordweg. (en v.v.) (let op: door afsluiting Oosteinde kun je alleen via de Noordweg komen)

↗️ Vanaf de Veilingroute rijd je over de Van Luyklaan, Bovendijk en Heulweg.

↗️ Vanaf de Erasmusweg kun je via de Poeldijkseweg en Laan van Wateringseveld ook het dorp in. Via de Ambachtsweg kun je het dorp uit. Houd rekening met extra reistijd. Volg het nieuws op n211wippolderlaan.nl

Omfietsroute: 

Busroute:

Zo komt het nieuwe Oosteinde eruit te zien: